ICHIBA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ichiba. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 19:35 Top
29 nov 2022 om 10:34 Mijn bestelling was op tijd geleverd. Het eten was echt heel lekker!
27 nov 2022 om 10:56 The sushi was sticky and stale. I stopped eating after 5-6 pieces even though I ordered the big pack. I have an upset stomach today because of that sushi.
26 nov 2022 om 22:10 Veel eerder bezorgd dan aangegeven maar dat is prima. Warme gerechten waren niet meer warm maar verder wel lekker
26 nov 2022 om 21:14 De tuna was erg droog en in het algemeen viel de sushi tegen
26 nov 2022 om 20:34 Sushi was heerlijk vers en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar!
25 nov 2022 om 18:47 Goede communicatie. Snel bezorgd Goede smaak Mag wel beter verpakken en opmaken
23 nov 2022 om 23:25 Bezorger was heel attent, was bereid even te wachten tot we er waren.
23 nov 2022 om 9:05 Eten prima, alleen verkeerde sushi ontvangen. Ik had een tweepersoons sushibox besteld en ontving een box met 24 stuks. We moesten weg dus hebben het er bij laten zitten en hebben later nog eten elders gehaald.
19 nov 2022 om 22:30 Was dit keer koud en er ontbrak wat
19 nov 2022 om 19:51 Piepklein zalmfiletje, nauwelijks avocado in de maki avocado, alsof de laatste avocado aangesneden was waar nog de hele avond sushi mee gemaakt moet worden.